Paros cere delimitarea lui Teculescu de grupul opoziţiei din consiliul local

8

_DSC0018

Paros Radu îi cere consilierului independent de la Slobozia să se delimiteze de grupul opoziţie. Reprezentantul dreptei din Consiliul Local îi reproşează lui Mădălin Teculescu că face jocul grupului PSD fără să-şi asume public susţinerea puterii locale. Supărarea a pornit de la neînţelegerile din comisia de învăţământ şi cultură unde cei doi sunt colegi:
audio Paros RADU
Mai mult, Paros Radu îi cere public demisia lui Mădălin Teculescu din funcţia de consilier local. 
Contactat telefonic de Radio CAMPUS, consilierul independent recunoaşte divergenţele pe care le au şi susţine că va vota întotdeauna cum consideră de cuviinţă:
audio Madalin TECULESCU
Tot în conferinţa de presă organizată de Paros Radu, consilierul PER a avansat ideea constituirii unor noi grupuri politice în Consiliul Local Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

  1. Acest Radu Paros e la PER sau la PĂR?! De când urmăresc scena politică din judeţ, şi o fac de ceva vreme, constat traseismul acestui fiţos. Îmi aduc aminte cum îl contactase el pe Ion Curte, vezi Doamne avea fii-su ziar, de umblau, miliţianu' şi soţia lui personală, Felicia, să adune semnături. Cine era şef?! Radu Paros. Un gargaragiu care nu ştiu cum se face de păcăleşte electoratul de fiecare dată. Văd că nimeni nu vrea să-şi aducă aminte de vremea când era el mare viceprimar. Ştie cineva despre vreo realizare demnă de luat în considerare?! Înafară de a fi Gică-contra, mai ştie ceva?! Cu toate păcatele sale, totuşi, Mădălin Teculescu a fost prefectul judeţului. Acest cioclu ce realizări a avut în planul poziţiei şi funcţiei publice, nu personal?! A uitat lumea câte înjurături îi trăgea pentru şarlatania cu cimitirul. Sigur, o afacere de familie cu Primăria. Un nesimţit tupeist, aşa, cu rădăcini adânci în P.D..

  2. Bravo domnule Paros, sunteti singurul care ati avut tupeul necesar sa dati peste nas politrucilor de orice culoare!Un politician care nu mai are nevoie de smecherii sa produca bani, poate munci pentru binele comunitatii fiindca  a tratat in mod profesionist propria afacere! 

  3. sorine, vezi-ti de treaba ta. mananci bors pe toate siteurile. acum vad ca mananci de ion curte. vorbesti eronat, pe langa subiect. esti habarnist, esti doar un angajat grohaitor al staului care pierde vremea pe banii tarii. nu ti-e bine la registrul comertului si nevestei tale la prefectura?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.