Partidul Poporului Dan Diaconescu are o garnitură completă de candidaţi în Ialomiţa

0

foto: Florin Floreanu

La alegerile locale, Partidul Poporului – Dan Diaconescu – Ialomiţa a obţinut cele mai bune rezultate în colegiul 1 de Senat, unde candidează acum medicul Ştefan Stoica. De la centru au fost trimişi în judeţul nostru Ernest Caloianu şi Viorel Tudorache, oameni de afaceri, plus Mirela Cianu, profesor universitar.
PP-DD intră în campania pentru parlamentarele din 9 decembrie si cu un competitor stabilit în ultimul moment.
Nelu Badea va intra în cursa pentru Camera Deputaţilor în colegiul 4 Urziceni, deşi în ultimele zile s-a discutat intens despre candidatura lui Ion Bucşaru. Acesta a renunţat să mai intre în competiţia electorală alarmat de o ,,clauza de reziliere’’ impusă de preşedintele partidului.
Dacă USL va obţine din prima cele 6 colegii din Ialomiţa, o eventuală suplimentare a mandatelor va determina redistribuirea acestora în funcţie de numărul de voturi adunate în colegii de candidaţii de pe locurile 2 şi 3, rezultate care cu greu se pot anticipa.
Ajunsă cea de-a patra putere la nivel local în urma alegerilor din 10 iunie, formaţiunea condusă de controversatul om de afaceri Dan Diaconescu îl va trimite în lupta pentru mandatul de senator în Colegiul 2 Urziceni pe Viorel Tudorache, un economist în vârstă de 44 de ani, candidat stabilit de conducerea centrală a partidului.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.