Percheziții la Consiliul Județean Ialomița și la spital

11

_DSC5166

În această dimineață DNA București a descins la Consiliul Județean, Spitalul Județean de Urgențe și sediile mai multor firme din oraș! Perchezițiile vizează contractele de achiziții publice derulate în ultimii ani de autoritățile județene. În vizorul DNA sunt președintele Consiliului Județean, directorii departamentelor de lucru ale instituției și responsabilii de achiziții din spitalul județean de urgențe.

Potrivit unui comunicat al DNA Bucureşti, percheziţiile au loc în 30 de locaţii din municipiul Bucureşti şi judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, din care trei sunt instituţii publice de interes local, iar restul sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice. 
Cercetările sunt efectuate  într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în cursul anului 2014. 
Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

update 3: VIDEO – sursa: stiri.tvr.ro

video Silvian CIUPERCA

audio Ioan MARTIN

update 2: La această oră, DNA Bucureşti face percheziţii în 4 birouri ale Consiliului Judeţean Ialomiţa şi la sediul Agenţiei de Dezvoltare Sud Muntenia din Călăraşi.  Biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Ialomiţa este sigilat, iar procurorii vor intra să facă percheziţii doar în prezenţa titularului, Silvian Ciupercă.  În această dimineaţă, la ora 6, la locuinţa preşedintelui Ciupercă din Ţăndărei au avut loc primele percheziţii, simultan cu alte descinderi domiciliare din Călăraşi, Slobozia şi Bucureşti.

update 1: Surse judiciare susțin că se fac percheziții la Consiliul Județean Ialomița, la Spitalul Județean și la Agenția de Dezvoltare Regională Muntenia Sud. Conform acelorași surse, sunt implicați șeful CJ Ialomița, directori executivi din Consiliu și directori de spital, dar și firme.

_DSC5140

11 comentarii

  • Perchezitia se face cu persoana de fata.

   Posibil sa il fi luat sa fie de fata la Consiliul Judetean la perchezitii daca nu au facut perchezitii la el acasa.

 1. Bai frate au inebunit astia cu DNA ul lor si cu perchezitii si o gramada de retineri .Cum asa dintr-o data i-a gasit simtul datoriei fata de tara. RUSINE e mai rau ca pe vremea SECURISTILOR ….

   

  • Pai cica americanii vor sa infiga scutul pe teren curat,nu minat.Si nebuni si lacomi sunt astia de ne-au furat de 25 de ani fara sa le zica nimeni nimic.Ehei,uite generatia tanara de magistrati,bucurati-va,bai,bucurati-va,ca terminam/incetinim hotia!!!!Cum poti sa spui rusine DNA???Astia pe care-i vezi incatusati chiar au furat,treziti-va,lasati dracu Antena3 care ar desfiinta institutiile de control inca de ieri!!! Avem un Parlament de hoti,in institutiile publice se fura ca-n codru…ups care codru????

 2. @Cetatean al Romaniei

  cand a facut vreodata Securitatea perchezitii si a arestat masiv persoane cu functii de conducere in aparatul adiminstrativ si politic? Niciodata! Securitatea a fost bratul armat al partidului comunist si a persecutat doar "elementele dusmanoase", indivizi care care nu aveau nici un fel de influenta si pozitii in aparatul de stat.

   

  Ce vedem este o permiera in istoria Romaniei, nu pot decat sa sper ca va continua si vor fi arestati, judecati si condamnati toti – sau macar cat mai multi, din cei care au distrus sistematic infrastructura economica si sociala a acestei tari in ultimii 25 ani, indiferent din ce partid politic fac parte.

  Populatia Romainei este din pacate imbecilizata si nu intelege importanta acestor evenimente. Mesajul care trebuie sa intre in cap bine oricarui cetatean este ca indiferent de functie sau avere trebuie sa respecte legea. 

  • Securitatea alegea doar oameni bine pregatiti profesional, nu avea nevoie sa-si schimbe oamenii din cauza incompetentei….Daca te uiti mai bine in alte ograzi vezi crunta realitate, jartele care pana acum ii pupau dosul Domnului Ciuperca incearca acum sa-si spele pacatele alergand sub umbrela primitoare a altor partide urland sus si tare ca nici usturoi n-au mancat nici gura nu le miroase…..( pt. Mihaies)

 3. pai daca ridica in slavi, in fitzuica pe care o conducea, putere de partid si de stat? cum sa nu i se atribuie contracte lui si finului director la anif ialomita si patronas de 5 firme in timpul liber?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.