Peste 80 de locuri de muncă sunt disponibile în Ialomiţa

1

hjttCetăţenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot opta pentru 13 joburi încadrate cu studii superioare, precum administrator financiar cu 3 ani vechime în contabilitate bugetară, studii  superioare în ştiinţe economice şi operare calculator, inginer în industria alimentară, economist sau contabil. Tot la nivelul judeţului mai sunt vacante aproape 30 de posturi până la jumătatea lunii martie, de asistent medical la Slobozia şi Urziceni, responsabil de mediu, şofer, tehnician veterinar şi operator facturare pentru perioadă determinată. 
Muncitorii calificaţi pot alege din mai multe oferte disponibile la momentul actual şi anume mecanici agricoli şi de utilaje, electricieni, operator mase plastice şi şofer camion de mare tonaj pentru care angajatorii cer permis de conducere categoriile B, C şi E şi vechime de minim 3 ani.
Ialomiţenii necalificaţi pe piaţa muncii au şanse de angajare la Slobozia şi Alexeni.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Frumos descris,numai ca realitatea este alta.Multe din job-urile postate sunt ocupate inca dinainte de a fi afisate,cat despre experienta….. Daca nimeni nu angajeaza omul,cum poate avea experienta???

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.