PNL Ialomiţa a cerut ca în judeţ să fie delegat un prefect din altă regiune a ţării

9

foto: Florin Floreanu

Preşedintele liberalilor ialomiţeni a declarat că numai o persoană din afară ar putea să asigure legalitatea în perioada alegerilor locale.
Ioan Martin spune că măsura este una provizorie: “eu si colegii mei consideram ca ar fi util un prefect care sa refaca credibilitatea institutiei prefectului, si, daca vreti, sa se reinstaureze legalitatea. Ca si reprezentant al guvernului, avem multe suspiciuni privind implicarea politica a institutiei prefectului. Pe termen scurt consideram ca e bine sa vina cineva din alta parte, cu experienta, care sa nu aiba niciun fel de legaturi cu Ialomita, sa fie un profesionist care sa aplice exact sarcinile de serviciu”.
Conform protocolului USL, în Ialomiţa, funcţia de prefect aparţine liberalilor. Principalele două nume vehiculate pentru preluarea funcţiei de prefect în Ialomiţa au fost al primarului de la Albeşti, Constantin Marin, şi al preşedintelui PNL Slobozia, Emilian Mihai. Deocamdată, prefectul va fi din corpul înalţilor funcţionari publici.
Prim ministrul Victor Ponta a anunţat că toţi prefecţii şi subprefecţii fostului Guvern vor fi schimbaţi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

9 comentarii

  1. cumva oamenii astia care ne “cersesc” votul, recunosc ca nu sunt in stare sa asigure ei credibilitatea pentru institutia prefectului ?
    in cazul asta sa fuga cat mai degraba si sa nu mai auzim de ei !

  2. Pierzi pariul! Un prefect detasat de golaniile noastre care nu face parte din nicio gasca e cel mai nimerit cadou pentru prefectura. Ardeleanul e ardelean, eu sunt de acord cu numirea, omul va fi echidistant.

  3. PNL ul din Ialomita nu are portocale suficient de mari ptr a impune prefectul dorit. De aceea PC-ul va castiga aceasta functie, :)) conform intelegerilor din cadru ACD. Restul sint aberatii pline de paranoia……..
    Nostradmus, ardeleanul e tot ardelean ca si BOC :))

  4. ,,Multă lume a rămas contrariată de una dintre primele şi cele mai abrupte decizii luate de Cabinetul Ponta în prima sa şedinţă: demiterea tuturor prefecţilor. Cum? – se vor fi întrebat naivii -, tocmai cel care combătea aprig la televizor politizarea administraţiei publice să recurgă la un asemenea gest brutal? Să fim serioşi: depolitizarea funcţiei de prefect e o afacere în care nu există nevinovaţi, ci numai vinovaţi care niciodată nu au fost sancţionaţi cum se cuvine.” Liviu Avram-ADEVARUL

  5. ,,asd”, sluga a lui ciuperca-sms pierdut, nu cred ca putina ta capacitate intelectuala ti-a permis sa intelegi citatul din Adevarul! Nu stiti sa umblati decat cu mang(a), ma, nerusinatilor!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.