PNL şi PDL au două termene de armonizare într-un singur partid

6

FLR_2243

PNL şi PDL au la dispoziţie 2 ani şi jumătate pentru a deveni un singur partid. Conform statutului actual există două termene pentru unirea organizaţiilor din teritoriu, la începutul anului 2015 şi 1 ianuarie 2017.
Până la armonizarea structurală, noul partid va avea la nivelul filialelor câte doi reprezentanţi, precizează Ioan Martin, unul dintre copreşedinţi:
audio Ioan MARTIN 1
În teritoriu, sediile celor două partide vor rămâne, de asemenea, funcţionale şi folosite prin rotaţie. În privinţa candidatului la preşedinţie, Ioan Martin apreciază că acesta va fi Klaus Iohannis:
audio Ioan MARTIN 2
În ceea ce priveşte apartenenţa religioasă a candidatului PNL, Ioan Martin apreciază că este un aspect neimportant pentru votanţii de dreapta.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. tu vă n gură de jegoși!! Păi pt cine beep beep o să umbli pe străzi, beep lui Ciupercă)) Ești un jeg..la fel ca Ciuperca….o zdreanță ești, Martine!! să nu te superi daacă te prind și te bat..în campania la prezidențiale:)Dacă e și jegul de Cazacu cu  tine..e mai bine…superofertă ..doi beep în unul..și cu Tecu trei la pachet de creștin:))

  2. De ce trebuie sa nu mai votam Ponta si PSD ? Pentru ca sa nu mai mergem la Ciuperca , sa asteptam patru zile o audienta ,sa-i cerem un loc de munca sau o relatie la… , ca sa nu mai cumparam apa la pet ,, pentru ca educatia in Ialomita sa nu mai fie condusa de Otilia si Ileana Condrut care vind examenele , vind titularizari si mai nou vind si posturi de directori de scoli , pentru ca sanatatea Ialomiteana sa scape de Olaru si Berbece care incaseaza 2000E pt un post de asistent si sa-i trimeata la racoare si slabit ,pentru a nu mai fii ca tinar investitor 'cotropit " te tot felul de hoarde de functionari in control ce aduna birul pt. PSD ,pentru ca sa nu te mai fraiereasca marii arendasi PSD -isti si sa-ti spuna ca terenul tau e slab si a produs putin ,vezi Carolica ,Nica,Poienaru ,primarii din Scinteia ,Cocora,Buesti,Bordusani . …. , daca v-ati saturat si daca vreti sa schimbati ceva , acum va fi ultima sansa !!! Eu am incredere in Iohanis ,in PNL si in Martin ! 

    • Foarte bine si corect spus! De doi ani astept ca si in judetul asta rosu sa se trezeasca lumea. Sanatatea in Ialomita e la pamant, in educatie conduc niste mediocritati, nulitati si corupti, sefii zecilor de directii judetene nu fac nimic, saracia e in zeci de sate ialomitene la ea acasa, drumurile nreparate de pe vremea lui Gheorghiu-Dej, hotii cu terenuri s.a.m.d.Nu se sesiseaza nimeni? Atentie! Vrem sa votam Johannis pentru dreptate< n-are a face cu javrele care zic ca fac parte din PNL Ialomita si ocupa de doi ani functii de directori, inspectori si sefi de agentii, fiind de fapt PSD-isti vopsiti. 

  3. Dau dreptate mardeiasului;toata politica e plina de mizerii ,astia trebuie rasi,tunsi si frezati la puscarie si adusi in loc unii de la gradinita,ca barem aia nu au pete in cv-uri.Toata politica e o hotie,iar cine crede ca Voiculescu&co, uitandu-se in gura alora de la antena3,sunt nevinovati,este idiot,cretin si prost.Voiculescu ti-a furat tie din buzunar,retardatule,milioanele de euro,d-aia fii-ta are alocatie de 42 de lei si ma-ta are pensie de 700 de lei simananca doi cartofi pe luna,Bunea Stancu ti-a furat tie banii si i-a mutat in buzunarele lui,Constantinescu,Mazare,Cazacu,Duicu,Popescu,Oprisan,in toate judetele e o ticalosie maxima pe banii nostri,cretinilor ce credeti manipularea sectei Antena3 ca sunt dosare politice.

    Gulivere,unde esti,ma,antenistule?10 bucati a luat baiatu' si confiscare masiva a banilor…Lasa ,ma,sa se duca banii la aia care nu au medicamente si mor de cancer,ca cati s-o fi dus timp de 25 de ani de cand ne fura astia!!!

  4. Revin cu o intrebare:domnilor politicieni care va  jucati cu banii si cu vietile noastre,care numiti directori si sefi de institutii,care dati  legi numai sa va favoritati interesele personale,spuneti-mi,va rog,care este diferenta intre nazistii care-si gazau victimele si cei care fura din banii statului,bani din care se puteau achizitiona medicamente pentru bolnavii de cancer,si nu numai,care mor pe rupte cu sutele,copii,adulti,tineri,batrani,din lipsa tratamentelor performante,si nu numai,lipsa unor tratamente ordinare,in spitale sau pe acasa?Moartea e in chinuri crunte in ambele variante,primii s-au numit criminali,a doua categorie unde o pozitionam?Ganditi-va cand furati din banii statului,ca io v-as baga in  aceeasi oala cu ai de mai sus!!!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.