Podul de la Coşereni va fi dat în folosinţă anul acesta, la 13 septembrie

1

Acesta este răspunsul dat de Compania Naţională Autostrăzi şi Drumuri Naţionale Consiliului Judeţean Ialomiţa, la memoriul transmis de preşedintele consiliului, SILVIAN CIUPERCĂ.
Potrivit răspunsului, investiţia de reabilitare a podului peste râul Ialomiţa, în zona comunei Coşereni are ca scop ridicarea sprastructurii actuale a podului cu 1,2 m şi majorarea clasei de încărcare a podului de la clasa I la clasa E – europeană, pentru a rezista sarcinilor grele rezultate din traficul actual, refacerea căilor de rulare şi altele.
În timpul lucrărilor de reparaţii şi consolidare a podului au intervenit situaţii noi, neprevăzute care au necesitat lucrări suplimentare, soluţii de execuţie noi şi extinderea perioadei de execuţie.
Consiliul Judeţean Ialomiţa va urmări să influenţeze prin pârghiile legale existente realizarea investiţiei la termen, pentru fluidizarea şi siguranţa traficului rutier în zonă.
Elena Marin, Radio Campus

1 comentariu

  1. Pare imposibil ca podul de la Cosereni sa fie gata pana la aceasta data. Tinand cont de stadiul in care sunt lucrarile si la cum (nu) se lucreaza, probabil va fi gata peste multa vreme.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.