Politisti in actiune

0

Politistii din Milosesti si Scanteia au reusit sa prinda hotul unui tractor, urmarit de politie din Pogoanele de Buzau pana in comuna Ciocile de Braila.

Marti seara, politistii ialomiteni au fost alertati de colegii buzoieni ca hotul unui tractor se deplaseaza la volanul utilajului spre judetul vecin. Fugarul a fost identificat pe raza localitatii Tovarasia dar a refuzat sa opreasca la semnalul politistului din Milosesti, continuându-şi deplasarea pe un câmp agricol. Toti agentii posturilor de politie din zona au fost alertati, iar pe un teren agricol situat între localităţile Tovărăşia şi Nicoleşti, s-a reuşit interceptarea acestuia, însă în continuare conducătorul tractorului a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, moment în care şeful Postului de Poliţie Scânteia a tras patru focuri de avertisment în aer şi două în rotile  tractorului.

Ulterior, cu sprijinul poliţiştilor brăileni şi buzoieni, conducătorul tractorului a fost reţinut pe raza judeţului Brăila, în apropierea localităţii Ciocile.

Pe numele conducătorului tractorului, un recidivist de 34 de ani din oraşul buzoian Pogoanele, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, violare de domiciliu, conducere fără permis şi conducere a unui auto neînmatriculat.

Poliţiştii buzoieni au dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă si l-au prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.