Poliţiştii ialomiţeni au capturat peste 170 de kg de peşte fără documente legale de provenienţă

0
Cantitatea de peşte, din speciile fitofag, caras şi plătică, a fost găsită ieri în autoturismele a trei conducători auto din Slobozia, Ograda şi Perieţi.
Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Slobozia au oprit pe bulevardul Matei Basarab un autoturism condus de un localnic de 34 de ani, iar în urma controlului efectuat asupra autoturismului, au găsit circa 100 kg peşte, fără documente de provenienţă.
Similar au acţionat şi agenţii Postului de Poliţie Gheorghe Lazăr, care în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza localităţii, au oprit un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din localitatea Ograda. În portbagajul maşinii se afla 29 kg peşte din specia caras, despre care tânărul a declarat că îi aparţine şi că intenţiona să îl vândă, fără a deţine însă documente de provenienţă.
Alţi doi bărbaţi din Perieţi au fost surprinşi de poliţişti în timp ce vindeau 49 de kg peşte specia plătică şi caras, fără a putea justifica provenienţa a mărfii comercializate.
În toate cele trei cazuri, poliţiştii au întocmit pe numele suspecţilor dosare penale, pentru deţinere, transport şi comercializarea fără documente legale ale peştelui.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.