Poluare pe Ialomiţa

3

Aproximativ şase tone de ţiţei au fost deversate  în râul Prahova, ca urmare a unei avarii ce a avut loc la o conductă ce subtraveresează cursul de apă respectiv. Din această cantitate, aproximativ două tone au ajuns sâmbătă în apele râului Ialomiţa. Pe teritoriul judeţului Prahova s-au construit baraje de oprire a celor şase tone de ţiţei, astfel că pe teritoriul judeţului nostru unda de poluare a ajuns mult diminuată.
Directorul sistemului de gospodărire a apelor Ialomiţa, Mariana Negroiu, a declarat că în judeţ s-a intervenit în patru puncte, iar la ultimul baraj de retenţie şi depoluare au fost eliminate şi ultimele irizaţii.
Datorită intervenţiei rapide, fauna piscicolă nu a fost afectată, iar la această oră, autorităţile efectuează lucrări de ecologizare a malurilor.
Aurelia Ifrim, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Mai fratilor nu mai mintiti atat ca Ialomita a umplut Borcea de pesti morti. Toata lumea a luat masuri iar pestii au murit speriati de atatea masuri. Ne-am saturat de comunicate, la alteceva nu suntem buni.

  2. Fi sigur ca a auzit cineva, Intrebarea e alta. A PLATITI CINEVA CEVA PINA ACUM???????? Amenzi, deplasari, probe, pagube?????? Sunt sigur ca nimeni nu a platiti nimic pina acum. Cercetati si veti afla.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.