Premieră la festivalul tinereţii de la Amara

2

foto: Florin Floreanu

Pentru prima dată în istoria concursului de interpretare, pe scena Grădinii de Vară va urca o concurentă din Amara.
Alina Matache este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia, iar muzica a devenit un hobby tot mai serios.
Alina este singura din familie cu abilităţi vocale, de aproape 3 ani cântă pe la evenimente, dar se gândeşte la o carieră în drept sau jurnalism:
audio Alina MATACHE
Aşadar, Alina Matache din AMARA va cânta la cea de-a 45-a ediţie a festivalului Tinereţii, Amara 2012, piesele ,,Fată dragă“ a lui Şerban Georgescu şi ,,Mai stai“, interpretată de Miki.
Ialomiţa va mai fi reprezentată la Amara de Diana Şerban, din Ţăndărei, cu melodiile ,,Tu nu ai avut curaj“ a Mădălinei Manole şi “Dragostea rămâne“ din repertoriul Andrei.
Alegerea pieselor a fost făcută de Cristian Obrejan, iar introducerea a câte unui cântec de-al Mădălinei Manole determină o concurenţă directă a fetelor noastre la premiul pe care îl acordă Centrul Creaţiei Ilfov, în memoria lui Şerban Georgescu.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. hmmmm, sunteti siguri ?
    eu sunt de parere ca gresiti cu acest articol. Spre sfarsit anilor 1970 sau cel mult pana in 1983 a mai existat cel putin o persoana din localitatea Amara.
    Daca nu s-au pastrat si arhivat toate informatiile despre acest festival e mara pacat !
    succes concurentilor si muzicii usoare romanesti !

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.