Primarii de la Perieţi şi de la Ciochina au sărit în barca PDL

5

Cu două luni înainte de alegerile locale, Elena Cristea şi Vasile Câmpulungeanu s-au dezis de PSD şi au anunţat că vor candida pentru un alt mandat, dar cu sprijinul PDL.
Preşedintele democrat liberalilor ialomiţeni, Marinică Cazacu, spune că trecerea edililor social democraţi la PDL a survenit nemulţumirilor acestora în relaţia cu conducerea PSD: “a fost dorinta dumnealor de a veni spre noi, si mai sunt si altii, nu sunt singurii. Unii spun ca am avut o colaborare buna in trecut si vor sa vina pentru a face cate ceva in localitatile lor, ca si-au dat seama patru ani nu au reusit sa miste nimic, altii vin pur si simplu ca vor sa fie alaturi de mine datorita nemultumirilor din formatiunile politice din care fac parte. Sunt nemultumiti ca PSD-ul, aflat la conducerea consiliului judetean Ialomita, nu a reusit sa absoarba niciun ban european si a fost nevoie sa se imprumute de bani pentru a face anumite lucrari, bani care ar fi putut sa ajunga la primarii din judet. Din pacate, nu s-a facut niciun pas in acest sens si nu au avut posibilitatea de a sustine intr-un fel sau altul primarii. Si ieri m-au sunat cativa”.
Ipoteza migrării primarilor Elena Cristea de la Perieţi şi Vasile Câmpulungeanu de la Ciochina, către PDL, s-a vehiculat încă de anul trecut. Până ieri, această posibilitate a fost negată de liderul PDL, chiar dacă racolarea primarilor în funcţie este principala strategie a democrat liberalilor pentru alegerile din iunie 2012.
Silvian Ciupercă:din PSD pleacă doar primarii şantajabili
Preşedintele PSD Ialomiţa consideră că primarii care trec la PDL sunt cel puţin şantajabili.
Silvian Ciupercă a declarat pentru Radio CAMPUS că schimbarea formaţiunii politice cu mai puţin de 6 luni de alegerile locale rămâne nepedepsită de legea electorală, dar cu siguranţă va fi sancţionată de alegători la vot: “eu cred ca la mijloc sunt lucruri cat se poate de lipsite de onorabilitate, si ca doar ele pot explica un asemenea gest. Cei doi primari sunt vulnerabili, sunt santajabili, exista in spatele activitatii lor tot felul de lucruri…
-Ce va face PSD, ii va exclude?
– Nu… Aderenta la un alt partid, conform legii partidelor politice, echivaleaza cu excluderea. Noi suntem preocupati ca cetatenii sa stie de aceasta miscare si sa-si puna intrebari cu privire la seriozitatea si credibilitatea cu care oamenii pe care i-au sustinut se comporta fata de ei. Este un gest impotriva cetatenilor de la Perieti si de la Ciochina. Oamenii nu vor intelege niciodata aceasta miscare, decat in sensul vulnerabilitatii, al unui santaj care are in spate cine stie ce poveste urata – dosare, controale ale curtii de conturi, o gestiune mai putin cuser a resurselor publice, si alte posibile explicatii. Daca isi fac iluzia ca poate PDL-ul sa ofere protectie, inseamna ca nu inteleg nimic din functionarea statului roman. Va reamintesc ca primarul de la Cluj e in puscarie – sa nu-si imagineze primarul de la Perieti sau cel de la Ciochina ca scapa de puscarie, daca sunt puscariabili, trecand la PDL”.
Referitor la posibilitatea continuării migraţiei politice de la PSD către PDL, preşedintele Ciupercă apreciază că este o epurare politică naturală, în urma căreia social democraţii nu au nimic de pierdut.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. ha ha ha!!!ciuperca spune ca astia 2 sunt primari santajabili ca trec de la psd la alt partid….dar aia care trec de la alt partid la psd cum sunt? puscariabili direct, probabil…..

  2. Ce ordinar acest Ciuperca! Primarii pleaca din PSD din cauza dictaturii lui si a modului aberant in care ii trateaza, din cauza faptului ca nu isi sprijina oamenii, creeaza diversiuni intre membrii de partid, destructureaza organizatii de partid si se inconjoara numai de persoane slabe, care pot fi manipulate si controlate usor de acest individ cu probleme grave de perceptie a realitatii. De ce a pierdut si consilierii din Jilavele se intraba electorii? SE VORBESTE CA VA PIERDE PRIMARI SI CONSILIERI GREI AI PARTIDULUI SI IMPLICIT SI VOTURILE ADUSE DE ACESTIA IN PSD.LA MAI MARE PIERDERE, fraiere!

  3. Nu exista padure fara curve. In cazul de fata, una este la propriu si ii place sa-si rupa gatul, celalalt este atat de fomist/cersator incat o tradeaza si pe mamicutza lui pentru bani. Au facut asta doar pentru ceva banutzii de campanie, apoi vor pleca si de la orangegutzani….. Pdl-istii stiu asta, dar in disperare accepta orice de dragul imaginii ieftine :))

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.