Primarii PSD din Ialomiţa au protestat în faţa Prefecturii nemulţumiţi de situaţia în care s-a ajuns din cauza reglementărilor guvernamentale întocmite în interesul clientelei politice

3
În protestul adresat prefectului judeţului pentru a fi transmis premierului Emil Boc, organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat, menţionează că au fost emise hotărâri de Guvern şi ordonanţe de Urgenţă, cu încălcarea principiului eficienţei repartizării sumelor.
Preşedintele PSD Ialomiţa a evidenţiat că, prin rectificarea negativă a bugetului, au fost luaţi bani de la 66 de localităţi şi de la Consiliul Judeţean şi împărţiţi doar la 22 de localităţi, dintre care la 13 cu primării PDL, unde au fost alocate sume de bani în cuantum de 78% şi la 3 localităţi cu primari PNL, reprezentând un procent de 15%.
Preşedintele social democraţilor ialomiţeni, Silvian Ciupercă, a specificat că din cele 36 de localităţi ialomiţene cu primari PSD, doar 6 au primit sume defalcate din TVA pentru finanţarea programului de dezvoltare a infrastructurii.
Protestul aleşilor locali ai PSD Ialomiţa va fi urmat de o plângere prealabilă, în conformitate cu prevederile legii şi de o acţiune depusă la instanţa judecătorească de contencios administrativ.
Prefectul judeţului Ialomiţa, Mădălin Teculescu, a garantat că protestul semnat de toţi primarii sociali democraţi din judeţ va ajunge astăzi pe masa primului ministru Emil Boc.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. De pe masa domnului mini-prim-ministru va ajunge direct in cosul de gunoi. Asta face parte din stiulul de a face politica al romanilor. PSD-istii au memoria scurta si au uitat ca faceau acelasi lucru cand erau la putere. Parca ipocriti le spune, nu-i asa?

  2. De data asta au fost luati bani din conturile primariilor. Este pentru prima data dupa revolutie cand se intimpla asa ceva. Nu vorbim de distributia banilor eventual inechitabila, vorbim de “furat” banii din conturile primariilor…………
    Asadar, nici pnl, nici psd nu au facut asa ceva. Nu mai cautati echivalenta in istoria recenta……

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.