Primarul din Balaciu pe ultimul drum

6

Primarii din judet deplang sfarsitul tragic al colegului lor, Paul Spandole, decedat ieri intr-un accident rutier.
Filiala PNL Ialomita pierde unul dintre oamenii de baza ai partidului, apreciat de deputaul Cristina Pocora ca un adevărat camarad, un coleg serios şi un conducător harnic şi drept!
Presedintele PDL Ialomita, Marinica Cazacu, transmite in numele organizatiei un mesaj de condoleante pentru familia primarului Spandole, greu incercata de moartea acestuia.
Primarul din Balaciu, in varsta de 44 de ani,  si-a pierdut viata chiar in fata primariei in urma unei manevre imprudente de intoarcere a autoturismului, de pe carosabil in parcare.
Masina care a intrat in coliziune cu autoturismul primarului este a consilierului judetean Ion Grigore. Soarta a facut ca acesta sa se decida in ultimul moment sa nu mai plece la Bucuresti si sa-si trimita doar soferul cu treburi la Guvern. Prezenta consilierului judetean Ion Grigore in bolidul de lux fie ar fi impiedicat  accidentul, fie ar fi crescut numarul victimelor. Desi mult mai puternic, Mercedesul a lovit Dacia primarului cu partea dreapta a autoturismului, chiar in dreptul pasagerului din dreapta, locul obisnuit al consilierului judetean.
Cel mai probabil, primarul Paul Spandole va fi inmormantat maine la Balaciu. In urma lui raman doua fete de 18 si 20 de ani.

Clementina Tudor

6 comentarii

  1. Condoleante familiei ! E greu sa te gandesti si pentru o secunda la acest gen de veste ,dar sa traiesti real ……. dumnezeu sa-l odihneasca in pace !!!

  2. Condoleante familiei ! E greu sa te gandesti si pentru o secunda la acest gen de veste ,dar sa traiesti real ……. dumnezeu sa-l odihneasca in pace !!!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.