Program special pe calea ferată de Sărbători

0

Până pe 8 ianuarie au fost introduse în circulaţie încă 14 trenuri. Pentru a face faţă numărului mare de călători din această perioadă, CFR introduce 14 trenuri de rang superior, rapid sau accelerat, precum şi şase trenuri personal. În schimb, în prima şi a doua zi de Crăciun şi în primele trei zile din ianuarie, o parte dintre aceste trenuri nu vor circula.
Programul cunoscut sub denumirea de Trenurile Zăpezii, care se adresează celor care vor circula spre munte în perioada iernii, a fost extins si vor fi introduse trenuri noi din Bucureşti către Braşov, Craiova, Suceava, Bacău şi Iaşi. La alte garnituri vor fi adăugate vagoane, iar unele rute, care nu sunt solicitate, vor fi anulate. CFR recomandă călătorilor să îşi cumpere din timp bilete.       
Agenţiile de voiaj vor fi închise în zilele de 25 decembrie 2008 şi de 1 ianuarie 2009. Pe 26 decembrie şi 2 ianuarie vor fi deschise între orele 8.00 si 12.00, iar în zilele de 27 decembrie şi 3 ianuarie vor fi deschise doar agenţiile care au program de lucru sâmbăta.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.