Răzbelul cu Băsescu continuă

5

cristina pocora

foto: Florin Floreanu

Deputatul PNL de Ialomiţa se numără printre liberalii care vor continua vendeta împotriva preşedintelui Traian Băsescu.
Cristina Pocora a declarat la primirea celui de-al doilea mandat de parlamentar că îşi propune să repare nedreptăţile guvernării PDL, iar cu mâna pe inimă a promis să facă totul pentru a pune capăt regimului Băsescu: “obiectivul meu este sa corectam cat mai multe din nedreptatile facute de guvernarea pedelista in acesti ani, si din punctul meu de vedere, va spun cu mana pe inima, sa punem capat regimului Traian Basescu”.
Deputatul Cristina Pocora a mai spus că noul mandat va fi mai greu decât precedentul şi că va rămâne membră în comisia de muncă şi protecţie socială.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Demagogie de cea mai joasa speta! O mare nedreptate sufera, chiar acum, romanii din Botosani si Neamt, izolati din pricina incompetentei prefectilor usl! De la 01.01.2013 creste pretul energiei electrice cu inca 5%, cresc taxele si impozitele locale, astfel se face ,,dreptate” votantilor usl, prosti ai prostilor! ,,danut” smintitul sper ca este fericit! Si este abia inceputul!

  2. Extraordinara iesire la rampa a usl-ului cu asa guvern!Dupa ce ca avem penali in Parlament,ii mai promovam si in guvern…usl nu numai ca a pornit cu stangul,dar mai calca si rau de tot in strachini.Doar o miscare extremista mai curata mizeria usl-ista…

  3. Lasa nea mike ca nici in perioada in care era la carma marinarul beat nu curgea lapte si miere la robinete. Hai sa recunoastem ca alternanta la guvernare in cazul Romaniei inseamna schimbarea unor hoti prosti cu altii. Mie mi-e usor sa recunosc asta pentru ca scarba mea fata de politicieni e universala.

  4. Cat despre madam si jihadul ‘mneaei impotriva dusmanului de clasa tin sa-i amintesc respectuos ca pe romani ii doare in dos de obsesiile unora. Au probleme mai serioase decat “dusmanii” USL-ului. Basescu a pierdut clar asa ca e timpul ca USL s-o lase moarta si sa se apuce de treaba. Singura lor preocupare de cand au luat puterea a fost Base.
    Din pacate, dupa ce caractere sunt in Parlament si in Guvern si dupa cum arata programul lor de Guvernare ma tem ca ne asteapta nimic bun, doamna colega a lui Jiji.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.