Razie scurtă şi eficientă la Andrăşeşti

0

Poliţia, Jandarmeria, şi reprezentanţi ai societăţii furnizoare de energie electrică au mers în zorii zilei de 2 martie prin cartierele mărginaşe ale comunei pentru a depista cazurile de furt de energie electrică.

În cadrul operaţiunii, au fost constatate opt infracţiuni flagrante de furt calificat şi aplicată o sancţiune contravenţională pentru nerespectarea prevederilor legale privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În aceeşi razie au fost executate cinci din cele şapte mandate de aducere a unor persoane cercetate în dosarele penale. Doi dintre învinuiţii  căutaţi nu au fost găsiţi la domiciliu.

Totodată, în urma activităţilor de cercetare penală desfăşurate de către agenţii din cadrul Postului de Poliţie Andrăşeşti, în colaborare cu ofiţerii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Rural, a fost începută urmărirea penală împotriva făptuitorilor în şase din cele opt dosare înregistrate de furt de energie electrică.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.