S-au luat de gât cu poliţiştii

7
O simplă oprire în trafic a condus la o adevărată ambuscadă între poliţişti şi rudele şoferului tras pe drepta.
Doi bărbaţi din Ţăndărei, de 30, respectiv 26 de ani, sunt cercetaţi penal după ce, nemulţumiţi că fratele lor, în vârstă de 19 ani, urmează a fi sancţionat contravenţional pentru o abatere la regimul circulaţiei rutiere, au lovit un agent de poliţie.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, inspector Daniela Salaoru, spune că incidentul s-a întâmplat ieri în jurul orei 17, când o echipă de poliţie rutieră a oprit pentru verificări un motoscuter condus de un tânăr de 19 ani, însoţit de un altul, ambii fără cască de protecţie. Alţi doi poliţişti, martori la incident, l-au imobilizat pe agresor şi în timp ce îl conduceau în sediul Poliţiei, au fost împiedicaţi prin forţă de către celelalte persoane să îşi desfăşoare activitatea.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Feteşti, a dispus efectuarea actelor premergătoare, cu făptuitorii în stare de libertate, şi declinarea competenţei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro
Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următorBilete de toamnă

7 comentarii

 1. “Parchetul de pe lângă Judecătoria Feteşti, a dispus efectuarea actelor premergătoare, cu făptuitorii în stare de libertate”
  Nu prea e corect!!!!!

 2. In primul rand ca nu parchetul dispune arestarea infractorilor ci judecatoria. In al doilea rand ce probe sunt in acuzarea acestor nemernici. In al treilea rand daca sunt buni politistii de ce au fost ultragiati, nu cumva se mascheaza chiar un abuz al lor prin fortarea cercetarilor ptr ultraj, aratand paiul din ochiul celuilalt. NEUTRULE, nu prea esti neutru si tii cu ursu. Politistul trebuia sa-si duca la bun sfarsit misiunea si sa nu fie ultragiat, restu e gargara, hai sa tipam noi primii ca sa nu tipe tiganu….parerea mea de cetatean.

 3. Daca ai citi in Codul Penal ai intelege ca pana si amenintarea este tot ultraj… dar este greu sa citesti, asa-i?! Plus ca retinerea o dispune Parchetul….

 4. Sunt anumite conditii de indeplinit ptr existenta infractiunii de ultraj, nu toate imbrancelile sunt ultraj, simpla opozitie la o agresiune a politistului nu este ultraj dupa parerea mea, ar trebui sa am intentia de-al rani intr-un fel pe politist ca sa ma incrimineze legea, nu cand ma apar de el. Eeeeiii? Iar amenintarea-i una si ultrajul altceva. Dati-mi voie sa nu cred in existenta ultrajului in cazul de fata ci mai de graba in abuz.

 5. domnilor eu v-as ruga sa nu fiti niciodata in sitatia de a alege sa împusti un infractor, gandidu-te ca vei fi cercetat de procuror precum si faptul ca familia ta va fi permanent amenintata de apropiatii infractorului,
  ganditi-va ca si politistul este inainte de toate si el om, nu superman, chiar daca i s-a dat un pistol
  ganditi-va ca de fata erau si multi cetateni nevinovaţi pe care i-ar fi putut lovi glontul….

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.