Saptamana viitoare se va desfasura selectia pentru ialomitenii care vor sa plece la munci agricole in Danemarca.

2

Desi sunt oferite 500 de locuri de munca, pana la aceasta data s-au depus la AJOFM Ialomita  numai 190 de cereri, iar alte 109 s-au inscris direct pe site-ul danez. Purtatorul de cuvant al Agentiei, Madalina Marioara, spune ca numai 17 ialomiteni au primit invitatie de la danezi pentrui a se prezenta la interviu. Danemarca are nevoie de lucrători în agricultură pentru a recolta căpşuni, mazăre, zmeură, ceapă si dovleci. De asemenea, se caută câţiva şoferi de tractor, camion şi autobuz care să lucreze la fermele respective pe timpul sezonului de vară 2009.

Asadar ialomitenii care au peste 18 ani si cunostinte de limba engleza se pot prezenta la Clubul Tineretului din Slobozia in data de 27 martie pentru a participa la bursa locurilor de munca sezoniere in sectorul agricol din Danemarca.

Elena Oancea 

2 comentarii

  1. am trimis si cv dar nu am primit nimic si am fost la ajofm gorj si a zis ca daca nu am primit confirmarea de la ei nu pot participa la interviul de pe 25 de la slatina este adevarat si in cazul in care se poate sa ma anuntati si pe mine iar dak nu se pote la slatina si merge in ialomita! cu mult respect

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.