Şase persoane trimise în judecată şi 4 tinere nenorocite pe viaţă, din prea multă naivitate

0

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Ialomiţa, au finalizat cercetările în două cauze penale, privind infracţiuni de trafic cu minori, fiind trimise în judecată şase persoane, dintre care una în stare de arest preventiv.

Din investigaţiile efectuate a rezultat că mai sunt implicaţi doi tineri de 22, respectiv 19 ani, primul domiciliat în comuna Făcăeni, iar cel de-al doilea în Vlădeni. Aceştia au recrutat şi transportat, în cursul lunii ianuarie prin inducere în eroare, două minore de 15 şi respectiv 16 ani, într-un imobil situat în comuna Vlădeni, în scopul exploatării sexuale. În acest caz este cercetat şi proprietarul locuinţei în care au fost găzduite minorele.

Pentru săvârşirea aceleiaşi infracţiuni au fost trimişi în judecată şi doi tineri, de 20, respectiv 25 de ani, din comuna ialomiţeană Gheorghe Lazăr.

În sarcina acestora s-a reţinut că, în cursul lunii martie 2008, au recrutat, transportat şi găzduit o minoră de 15 ani, din comuna Valea Ciorii, pe care au exploatat-o din punct de vedere sexual, în comunele Bucu şi Gheorghe Lazăr.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.