Scandal şi boicot în Consiliul Local Slobozia

2

_PMC3658

Reprezentanţii PNL, PDL şi PER au părăsit sala de şedinţă în semn de protest la propunerea executivului de a schimba componenţa comisiilor de lucru ale Consiliului Local. Iniţiativa a fost enunţată de primarul Alexandru Stoica în deschiderea şedinţei, cu propunerea de suplimentare a ordinii de zi, iar consilierii locali din opoziţiei au ripostat şi au reproşat executivului că acesta este un abuz:
audio BOICOT 1
Primarul Alexandru Stoica a replicat că schimbarea componenţei comisiilor de specialitate s-a impus pentru că s-au format noi majorităţi în urma cărora reprezentanţii dreptei blochează introducerea pe ordinea de zi a unor proiecte prin neeliberarea avizelor:
audio BOICOT 2
După ce au analizat situaţia, consilierii locali ai PNL, PDL şi PER au încercat să revină asupra deciziei, fără succes de cauză însă:
audio BOICOT 3
Şedinţa şi-a urmat cursul, iar proiectele care aveau nevoie de votul a două treimi din numărul consilierilor locali au picat. Imediat, consilierii locali din opoziţie au ţinut o conferinţă de presă în care au reclamat că au fost schimbaţi din comisii fără a fi consultate toate grupurile politice, aşa cum prevede regulamentul:
audio BOICOT 4
Cezar Zamfir, fost viceprimar la Slobozia în formula USL, a mai spus că dacă tot e liber la schimbarea partidelor, consilierii de dreapta vor începe şi ei negocierea voturilor din Consiliul Local.
Alexandra Alexe/ Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Ne luam jucariile si plecam acasa…in loc sa stam sa ne batem cu psd-ii . Daia v-am ales ma noi pe voi??? Copiilor? Am ales niste frustrati, unu e suparat ca nu mai e viceprimar, unu ca nu mai e prefect(primar) samd. Stati acolo si muriti cu ei de gat!!! O sa stiu cu cine votez la urmatoarele alegeri. 

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.