Schimbări la conducerea APIA

1

foto: Florin Floreanu

Mandatele directorilor numiţi de PDL la conducerea Agenţiei de Plăţi pentru Intervenţii în Agricultură au ajuns la final.
Consilierii judeţeni au aprobat săptămâna aceasta transferul lui Florea Stoian de la conducerea Camerei Agricole Judeţene în fruntea APIA.
Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, a precizat că transferul se face din postura de funcţionar public şi presupune o revenire a lui Florea Stoian în postul de director executiv al Agenţei Judeţene de Plăţi pentru Intervenţii în Agricultură.
Înlocuirea directorilor de la APIA este pe placul multora dintre salariaţii oficiului, în majoritate deranjaţi de numărul mai mare decât s-a cerut al restructurărilor care s-au făcut în ultimii ani.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. UN DERBEDEU A PUS IN FUNCTIA DE DIRECTOR APIA IALOMITA,UN ALT DERBEDEU- CARE NU FACE NIMIC ALCEVA DECAT SA ACOPERE SI SA SUSTINA HOTIILE. SA SPERAM CA IN CURAND IL VOR ARESTA SI PE ACEST STOIAN FLOREA. SA-L IA D.N.A SI PE EL SI PE CEI DIN CENTRELE ZONALE, MAI PE LA FIRBINTI TG. MAI ESTE UNUL DOBRE CARE SE STIE CA ESTE VIZAT DE MULT TIMNP DE DNA. PROBABIL ESTE O CHESTIUNE DE TIMP PANA VOR IESII LA IVELA TOATE IAR ANCHETATORII DNA VOR AVEA PROBE SUFICIENTE SA- IA DIN PAT SI SA- DUCA LA BECI

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.