Sedinţă CJI

0
Dupa o luna de pauza, consilierii judeteni sunt convocati, joi dupa amiaza, într-o sedinta ordinara, cu 11 proiecte pe ordinea de zi.
Trei puncte ale întâlnirii vizeaza procedurile de achizitie a produselor lactate, de patiserie si merelor pentru anul scolar viitor.
În alte doua proiecte, consilierii judeteni îsi vor da acordul de principiu pentru ,,Dezvoltarea si modernizarea unui parc de afaceri în Urziceni“, investitie realizata cu fonduri nerambursabile prin Programul Operational Regional.
Într-o alta expunere, Consiliul Judetean Ialomita intentioneaza sa încheie cu Ministerul Mediului si Padurilor o „Conventie de Colaborare” pentru implementarea Proiectului „CONTROLUL INTEGRAT AL POLUARII CU NUTRIENTI”.
Tot joi dupa amiaza, consilierii judeteni vor afla si vor vota rezultatele finale ale evaluarii managerilor din institutiile de cultura aflate în subordinea Consiliului Judetean Ialomita.
În forul deliberativ al judetului se vor supune aprobarii si lucrarile de reabilitare la „Casa memoriala Ionel Perlea” de la Ograda.
Întrunirea Consiliului Judetean va avea loc pe 24 iunie, începând cu orele 15, în sala de sedinte a Centrului Cultural UNESCO Ionel Perlea.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.