Simpozion Şcoala şi Viaţa: “Plăcerea de a învăţa”

1

FLR_9854 (2)

Eveniment social- educativ, la Slobozia! Cadrele didactice din Ialomiţa marchează 40 de ani de la înfiinţarea Casei Corpului Didactic şi 25 de ani de la organizarea primului simpozion ,,Şcoala şi Viaţa“. La manifestare au fost invitaţi toţi profesorii care au deţinut funcţia de director la CCD şi care au primit diplome şi plachete aniversare. Amfitrionul evenimentului, Mariana Hogaş, menţionează că activitatea înaintaşilor se dovedeşti importantă şi astăzi:
audio Mariana HOGAS
Fiecare dintre invitaţi a rememorat perioada în care a lucrat la Casa Corpului Didactic şi a punctat câte ceva din istoricul instituţiei. Profesorul Gheorghe Antonescu a fost director la CCD între anii 1970-1976:
audio Gheorghe ANTONESCU
Cu tolba plină de amintiri a venit la eveniment profesorul Ilie Ştefan Rădulescu, director la CCD timp de 3 ani, care a punctat că primul simpozion Şcoala şi Viaţa s-a desfăşurat în anul 1973:
audio Stefan RADULESCU
Tema de anul acesta a simpozionului ,,Şcoala şi Viaţa“ este "plăcearea de a învăţa“ , iar lucrările prezentate de  cadrele didactice au fost publicate într-o broşură care marchează evenimentul.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. O voce pe care nu am mai auzit-o de mult. Ma bucur sa va vad participand la asemene activitati culturale. Felicitari Doamna Hogas si mult succes in continuare.

    D.B.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.