Slobozia a găzduit bursa naţională a locurilor de muncă pentru Danemarca

0

tgrtgrtg

Peste 100 de persoane din toată ţara s-au înscris pentru posturile oferite de către angajatorul danez, care face în România o selecţie regulată de mai bine de cinci ani. Locurile de muncă sunt pentru agricultură şi, în acest an, cerinţele pentru cunoaşterea limbii engleze şi condiţia fizică bună au fost scoase din seria celor solicitate.
Directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Georgian Mocănescu, apreciază că selecţia oferă oportunităţi de muncă în special celor care se confruntă iarna cu şomajul:
audio Georgian MOCANESCU
În urma interviului, candidaţii au aflat pe loc dacă sunt sau nu acceptaţi. Printre norocoşi s-au regăsit şi două femei din Călăraşi, obişnuite cu munca la câmp şi care aşteaptă acum să plece pentru prima dată în Danemarca:
audio CANDIDATI
Consilierul EURES, Steluţa Lazăr, precizează ialomiţenilor ce alte selecţii de muncă se vor face, începând cu luna ianuarie.
Ialomiţenii care vor să aplice pentru următoarele locuri de muncă din străinătate trebuie să depună înainte un dosar care să conţină CV, cazier judiciar şi acte de identitate.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.