Slobozia: un plop a căzut azi dimineaţă peste două maşini

3

_DSC6970

Un plop a căzut azi dimineaţă peste două maşini parcate în faţa blocului J3 de pe Aleea Bujorului, din zona pieţei. Copacul a fost smuls de vânt din rădăcină şi s-a prăbuşit peste liniile de electricitate şi două dintre autoturismele aflate în parcare.
Locuitorii din zonă se plâng că au făcut cereri peste cereri pentru ca plopii uscaţi să fie tăiaţi, dar demersurile lor au rămas fără răspuns:
audio PLOP CAZUT
Cele două autoturisme peste care a căzut copacul au fost grav avariate, iar în cădere plopul a deplasat şi conducta de gaze care trece prin faţa blocului. Echipele de intervenţie au lucrat pentru remedierea stricăciunilor, dar în zonă mai sunt alţi 5 plopi uscaţi care se pot prăbuşi din cauza intemperiilor vremii. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1.    Alooo!!! Gura Ialomiței ? Care doua mașini prieteni? Sunt trei autoturisme avariate. Pomul este smuls din radacini? Este rupt de la suprafața solului de putred ce era. Suntem jurnaliști sau nu?  

  2. Atentie pe traseul Amara—- Grivita  toti plopi sint uscati cu crengi rupte dar stau agatate doar vintu sa bata si cad Mie — a cazut o creanga uscata mai micuta si mia crapat parbrizu la masina un opel corsa Nu stiu pe cine sa trag la raspundere sa-mi plateasca despagubire  —-Atentie ca se pot intimpla nenorociri mult mai mari cu pierderi de vieti omenesti

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.