Sondaje aproape degeaba

0

Candidaţii comuni pentru primăria Slobozia şi Consiliul Judeţean Ialomiţa vor fi decişi de copreşedinţii Uniunii Social Liberale şi secretarii celor două partide componente.
În cadrul emisiunii Agenda Publică de la Radio CAMPUS, preşedintele PNL Slobozia a declarat că sondajele de popularitate în rândurile electoratului vor conta mai puţin de 50% în stabilirea candidaţilor comuni. Emilian Mihai spune că rezultatele din cercetarea sociologică vor folosi mai mult la stabilierea listelor de consilieri municipali şi judeţeni.
La nivel central, Uniunea Social Liberală a împărţit în mod egal municipiile reşedinţă de judeţ şi consiliile judeţene. În 20 de oraşe se vor susţine candidaţii PNL iar în celelalte 20 candidaţii PSD. Preşedintele Organizaţiei PSD Slobozia, Alexandru Stoica, apreciază că perioada orgoliilor politice a apus odată cu semnarea protocolului USL.
Calculul pentru Slobozia şi Consiliul Judeţean Ialomiţa rămâne nerostit, dar cum Ialomiţa este un judeţ roşu, se poate deduce că funcţiile vor reveni PSD, aşa cum la Călăraşi cele două fotolii sunt rezervate PNL.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.