Sorin Iordache în top 10 la tenis

2

Tenismenul Sorin Iordache a mai câştigat un turneu de categoria întâi, iar după două luni de juniorat la 14 ani, intră în TOP 10 la nivel naţional.
Pe 4 martie, sportivul slobozean a disputat finala Cupei de iarnă de la Galaţi, în compania brăileanului Vasile Andrei, pe care l-a învins în două seturi, cu acelaşi scor net de 6 la 0.
Adevărata finală s-a jucat cu unul dintre rivalii de generaţie, piteşteanul Călin Manda, care s-a întors recent dintr-un stagiu de pregătire în America. Sorin l-a învins pe Călin cu 6 la 4 şi 7 la 6. Câştigarea celei de-a 18-a ediţii a Cupei de iarnă de la Galaţi îi asigură lui Sorin Iordache promovarea în Top 10, la categoria 14 ani.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. FELICITARI, atat pot sa spun…si….drept multumire, atat a mea cat si a celor cu care va juca de acum incolo si pentru a fi in forma de fiecare data atunci cand intra pe teren, poti urma o perioada cu acest “complex de vitamine”……..ia din farmacia Domnului, urmatoarele ingrediente: credinta, nadejdea si dragostea. Sa le amesteci bine si sa le sfarami marunt in piua indelungii rabdari. Sa le cerni prin sita constiintei. Sa le fierbi in vasul uitarii. Sa le framanti cu lingura cumpatarii. Sa le strecori prin panza judecatii si sa le bei cu paharul multumirii. Sa te culci apoi pe salteaua virtutii si a moralitatii, sa te infasori cu acoperamantul blandetii, avand drept capatai prevederea. Dupa ce vei asuda sa-ti usuci corpul cu stergarul linistii, spalandu-te peste tot in apa din fantana intelepciunii (pe care o poti lua folosindu-te de firul gandirii). La urma sa imbraci vesmintele bunei vietuiri si va fi sanatos ca marul. ……Da, ca marul……. SUCCES in continuare!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.