Subvenţia pentru încălzire şi activitatea fiscală a judeţului au fost principalele teme ale comisiei de Dialog Social de săptămâna aceasta

0

Subprefectul GEORGIAN MOCĂNESCU i-a chemat la raport pe şefii Direcţiei Muncii, VIRGINIA TURENICI şi Direcţiei de Finanţe Ialomiţa, DĂNUŢ IOAN DROBOTĂ pentru a urmări pregătirea acordării subvenţiei
pentru încălzire, datele privind numărul de persoane beneficiare, sumele acordate şi sursele de finanţare, dar şi realizarea indicatorilor activităţii fiscale şi bugetare la nivelul judeţului.

Cuantumul ajutoarelor la gaze naturale a crescut cu 12,5%, în timp ce sprijinul pentru achiziţionarea de lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri s-a majorat cu 7 procente.
De asemenea, s-a stabilit menţinerea limitelor de venituri până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinţei, respectiv limita superioară de până la 615 lei / membru de familie.
În Ialomiţa numărul celor care primesc aceste subvenţii se ridică la aproximativ 60.000.
La rândul său, şeful Direcţiei de Finanţa a anunţat că totalul veniturilor bugetare colectate în primele nouă luni ale anului 2008, a însumat 410.548.000 lei, cu 33,53% mai mult faţă de veniturile realizate în aceeaşi perioadă a anului 2007.

Elena Marin

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.