Susţinătorii fostului primar de la Ciochina vor să obţină în instanţă repetarea alegerilor

6

foto: Florin Floreanu

Oamenii sunt convinşi că rezultatul scrutinului din 10 iunie a fost influenţat de reprezentanţii din secţiile de votare.
Acuzaţiile lor sunt susţinute de mărturiile unor localnici care, fie au putut vota cu o carte provizorie expirată, fie li s-a interzis să-şi exprime opţiunea electorală deşi aveau buletinele perfect valabile, schimbate special pentru a putea participa la alegeri.
Susţinătorii fostului primar mai spun că la Ciochina voturile au fost numărate de mai multe ori şi inexplicabil, în timpul socotelilor, în secţia de votare s-a stins lumina.
Vasile Câmpulungeanu a contestat rezultatul alegerilor, dar demersul său a fost respins pe temei că a fost făcut în nume personal şi nu de Alianţa pentru Ialomiţa în dreptul căreia a candidat.
În ciuda protestelor, mâine la primăria Ciochina va fi învestită noua echipă de administrare a comunei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Asa au facut in tot judetul pesedistii.Au cumparat voturi pe banda si au facut fel si fel de smecherii.Asta vorbeste toata lumea.Bravo celor din Ciochina!

  2. Gura lumii spune multe ,Mircea!Eu cred in demonstratii….ex:rezultatul votului din Paris a fost masluit….au demonstrat unii ca nu i posibil sa votezi in 19 sec .Dar pagubitul era tot din servicii…si prostanac dupa spusele cunoscatorilor apropiati….asa am vazut noi satana in sminteala unuia ce se vrea seful statului.

  3. S-a fraudat in tot judetul . Intrebati pe Cristi de Tandarei , ce facut unchiul lui cu buletinele in sectia de votare din Stachina si de unde a avut banii pentru sustinatori ? Din salariul de profesor sau din salariul incasat de la Raja de nevasta-sa ? De ce domnul ing. Iordache nu avea numele tiparit pe anumite buletine de vot ? El nu stie, saracutul , sa raspunda , dar suna un prieten : Ciuperca , Pavel de la Gheorghe Lazar , cupluri fatale din Slobozia , vacarul Ceteras. OOO… la cati trebuie sa sune sa poata formula un raspuns ?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.