Sute de școlari Geniali

0

genialii

600 de şcolari din ţară au participat în weekend la cea de a 3-a ediţie a concursului “Genialii”, care se desfăşoară la Slobozia.
La competiţia de cultură generală pentru învăţământul primar organizată de “Dăscălimea Română“ au participat elevi din Bucureşti, Constanţa, Ilfov, Călăraşi, Argeş şi Ialomiţa.
Preşedintele Asociaţiei Generale a Cadrelor Didactice din România, Victoriana Aprilia Gălbenuş, precizează că de la o ediţie la alta concursul creşte în valoare prin numărul mare de participanţi.
La competiţie s-au înscris anul acesta 1350 de elevi, din care s-au calificat 580. Concursul s-a desfăşurat la Şcoala gimnazială Sfântul Andrei, iar premierea a avut loc la Casa Municipală de Cultură. Din Ialomiţa au participat elevi din ciclul primar de la 20 de şcoli, inclusiv din unităţile de învăţământ de la ţară, mai puţin valorizate în circuitul competiţiilor şcolare.
Cele mai multe premii au fost obţinute de elevii din Slobozia, dar alături de premianţii de la Liceul Jean Monet, pe scenă au urcat şi şcolari de la Albeşti, Griviţa şi Reviga, care s-au dovedit la fel de merituoşi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.