Tâlharii de la casa de amanet din Urziceni s-au predat

2

Ei au fost identificaţi de poliţişti în urma imaginilor capturate de camerele de supraveghere şi convinşi să se predea, în urma unor discuţii telefonice.
Însoţiţi de avocat, cei doi indivizi cu vârste de 37 şi 38 de ani, s-au prezentat astăzi la Poliţie unde sunt audiaţi. Suspecţii s-au predat fără banii şi bunurile sustrase.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Andreea Dănilă, precizează că tâlharii au fost reţinuţi pentru 24 de ore iar mâine vor fi prezentaţi Parchetului cu propunere de arestare preventivă.
Jaful de la casa de amanet din Urziceni a fost dat ieri la orele prânzului. Pentru prada în bani şi bijuterii, tâlharii l-au snopit în bătaie pe bărbatul angajat. Poliţiştii continua cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Panait e in concediu sau ce? Nu este deloc activ pe site. (pt necunoscatori, vb de un coleg de la independent)… altadata scria excluiv pe stire si o vâra pe web, acum, pauza. Si sunt evenimente slava domnului! Ori e in condeciu, ori in insolventa:)), ori si-a data demisia!:)))
    sper ca intelege gluma…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.