Tâlhăriţi pe câmp

2

furt porumb

Proprietarul unei sole de porumb a fost bătut de mai multe persoane pe care le-a surprins în timp ce-i furau din cultură. Tâlharii sunt trei bărbaţi din Moviliţa şi Bărcăneşti care au primit din partea instanţei de la Urziceni mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Din cercetări a rezultat că inculpaţii, cu vârste între 17 şi 27 de ani, însoţiţi de două femei din Moviliţa şi Bărcăneşti, au pătruns cu căruţa într-un lan de porumb din extravilanul comunei Axintele, de unde au sustras peste 200 de kilograme de porumb ştiuleţi. La plecare, hoţii au fost surprinşi de proprietarul terenului care le-a cerut să-i restituie cerealele sustrase.
Indivizii au refuzat să se conformeze şi l-au bătut atât pe proprietar cât şi pe rudele acestuia care îl însoţeau. A doua zi, poliţiştii a identificat şi reţinut grupul de tâlhari, cele două femei implicate fiind cercetate în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat iar bărbaţii arestaţi preventiv pentru tâlhărie.

Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Oau cat tupeu au !! Cum sa bati propietaru ! Se poate asa ceva! Bine ca nu iau luat si casa. Bietului om i s-a administrtat scatoalca tot pe munca sa. La puscarie cu ei,ai naibi lenesi.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.