Ţăndărenii – şi bătuţi şi cu banii luaţi

5

Consiliul Local Ţăndărei a pierdut şansa de finanţare pentru transformarea spitalului orăşenesc în cămin de bătrâni, este de părere prefectul de Ialomiţa.
Mădălin Teculescu spune că programul guvernamental în care a fost introdusă şi unitatea spitalicească de la Ţăndărei este conceput spre binele locuitorilor din zonă, sustinând că atât cadrele medicale cât şi pacienţii sunt preluaţi de sistemul medical: “avand in vedere programul guvernamental asumat,este in binele locuitorilor din Tandarei sa se trateze intr-un spital care va primi finantare, nu intr-un spital care nu va primi finantare…”
Mai mult decât atât, prefectul de Ialomiţa susţine că apariţia unui cămin de bătrâni în acea zonă a judeţului era oportună, mai ales că actualul cămin nu îndeplineşte condiţiile optime de găzduire a persoanelor asistate.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. eu cred că boanghina aia scârboasă de VASS a decis să desființeze spitalele, iar pitpalacii
    ăștia se chinuie să convingă populația că “este mai bine sa nu ai spital”

    de unde și vorba din bătrâni: marș acasă, boanghină scârboasă

  2. Pai nici cladirea actuala a spitalului nu indeplineste standardele oligatorii pentru un camin.Va dau un singur exemplu:fiecare camera trebuie sa aiba baie proprie.In plus nu exista mobilier adecvat si inca multe altele.Pe ca bani s-ar fi facut adaptarile necesare?Va dati seama ca daca actualul centru de gazduire nu indeplineste conditiile necesare(dupa cum zice dl prefect)atunci cladirea spitalului le indeplineste?Ne-au adus la disperare si incearca sa ne faca sa credem ca suntem cretini si nu intelegem ca totul e spre binele nostru.Chiar nu mai putem gandi cu capetele noastre?

  3. Nu a facut absolut nimic prefectul nostru.Da interviuri la antena 1 Slobozia PE NISTE PROBLEME CARE NU SUNT ABSOLUT DELOC PE AGENDA CETATEANULUI din ialomita.Ne vorbeste despre elevii olimpici.I-a pregatit el?El sa vorbeasca de munca lui.Sa planga la partidul lui pentru spitalul Tandarei. Se face ca nu stie de necazul nostru.La fel si ala care e senator in colegiul Tandarei- Fetesti,panturu parca(special i-am scris numele cu litera mica).II doare in cot de noi.Cica ne reprezinta interesele in parlament!Ha,ha,ha.ha!Le reprezinta pe ale pdl-ului care ne vrea exterminati.Rusineeeee…!

  4. DAR CONSILIERII LOCALI PDL CE AU FACUT PTR SPITALUL TANDAREI,PETRUT BERBEC URLA PESTE TOT CA SPITALUL NU ESTE DOTAT ,SI SA DISPARA SA-I FIE RUSINE MAI ALES CA UNUL DIN PARINTII SAI A LUCRAT ACOLO 30 DE ANI,DAR DC ACESTA AIESIT LA PENSIE SA SE INCHIDA SI SPITALUL ACUM,,,RUSINE,,,

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.