Teculescu protestează

15

Prefectul protestează la opiniile că ar politiza problematica legată  de apa furnizată locuitorilor municipiului Slobozia şi localităţilor limitrofe.

Mădălin Teculescu precizează printr-un comunicat de presă că reprezentanţii Instituţiei Prefectului Ialomiţa că a transmis date despre problemele cauzate  de apa din sursă subterană si problemele  financiare locale către membrii Guvernului României, făcându-se demersuri pentru ca această situaţie să fie rezolvată.

Prefectura contabilizează primele demersuri încă din luna octombrie a anului trecut, pentru găsirea soluţiilor in vederea  rezolvării acestei stări de fapte , dar şi identificarea celor care se fac responsabili de luarea măsurii schimbării sursei de apă, fără probele necesare şi a tuturor avizelor şi acordurilor legale.

Prefectul justifică iniţiativele prin ,, asigurarea in conditii optime a stării de sănatate a populatiei si reducerea cheltuielilor familiare aşa cum au solicitat cetatenii veniti in audientă“.

Clementina Tudor

15 comentarii

 1. Corect! Acuzele de politizare sunt supozitii, in timp ce problema apei nu-i din imaginatia cuiva. Ce-ar trebui sa faca Prefectura? Sa puna batista pe ,,tambalul” lui ionascu?

  • mike, o vreme chiar am crezut ca esti impartial. nu esti. eu refuz sa-mi mai dau cu parerea (cel putin pentru o vreme) pe subiectul asta.
   atat mai zic: n-am nicio problema sa-l bagati pe ionascu la bulau, dar o sa o faceti nu pentru o vina reala ci pentru o porcarie de 5 bani, pe modelul becali. de atat sunteti in stare.
   candva imi era scarba de psd – au reusit pedelistii si mai ales slugoii lor sa ma ingretoseze mai tare. n-as fi crezut. daca eram mai tanar, plecam la capsuni, numai sa scap de mizeria morala in care se balaceste tara. nu ma mai incontrez cu nimeni, pa.

 2. Bună ziua,
  Nu vă supăraţi, nouă doamna profesoară de la noi de la şcoală ne-a spus că este corect “cheltuieli familiale” şi să nu spunem “familiare”, că aşa spun doar analfabeţii şi o să rămânem corijenţi la limba română şi nu ne mai trece în clasa a şasea. Dar a spus că dacă vrem să ne lăsăm de carte, putem să ne facem primari, ca Vanghelie sau ca Marinică sau ca Teculescu. Doamna nu ne-a spus cine sunt aceştia, dar eu cred că sunt oameni importanţi că i-am văzut la televizor.
  Sărumâna.

 3. @GuraIalomitei: Ai vreo lipsă de vitamine sau nu ţi-ai beut cafeaua încă ? Ce este cu tonul ăsta pesimist ? Nu te lăsa influenţat la pisic de ăştia cu politica lor.

 4. Pt. un elev

  Copilas, e adevarat ce spui legat de cheltuielile alea, dar doamna profesoara nu v-a spus si ca forma corecta este “corigenti”? Forma “corijenti” este admisa, dar nu incurajata. Si nu v-a explicat cam pe unde se mai pun si virgulele?

  Iar legat de articol, orice scoate pe gura un om politic, va fi mereu si mereu interpretat ca o declaratie politica, in special de catre adversarii sai. Nu exista iesire, iar impasibilitatea mai mult dauneaza.

 5. Mulţumesc pentru sugestie, nene George. Este din DOOM versiunea a II-a ? Mai vroiam să vă întreb de ce nu utilizaţi diacritice, aşa cum este recomandat, dar nu vă mai întreb, ca să nu vă supăraţi pe mine. Bună ziua.

 6. Copilas
  ce-ai cautat,ai gasit.
  Dar sigur nu esti elev in cls.a V-a.
  Ironia subtila nu-ti tine, daca ai ceva de spus, spune.
  Naivitatea pe care o afisezi miroase a obraznicie.

 7. Vedeti ce inseamna un post cu ,,teculescu protesteaza” cand materialul incepe, de fapt, cu ,,teculescu precizeaza”? Tot asa, mi-aduc aminte, cand Gura Ialomitei baleta cu Matiz-ul prin intersectiile Sloboziei, aparea masina prefectului cu zapada pe ea! Pai nu? Sau cand acelasi teculescu era acuzat ca n-a venit in doi timpi si trei miscari la interviu (convocarea) la Radio Campus. Tactica mizerabila prin care sa se distraga atentia prostanacilor de la adevaratul vinovat, care si cat o fi el, acolo. Poate imi explica si mie Gura Ialomitei de ce, dupa PROVOCARE, oamenii nu ,,musca”, combat cu DOOM-ul; unde va sunt ,,catelusii”? Taticu, aveti de grija ca ii cresteti cota prefectului! Daca prin impartial intelegeti tampit, va inselati! Dar nu cum se inseala ANI cu ce-i scris declaratiile de avere ale famigliei geoana.

 8. Pt. un elev aka Copilas

  Pe internet, tacit, exista reguli care sunt acceptate de toti. De exemplu, sa se foloseasca scrierea cu litere mici. Folosirea diacriticelor arata, intradevar, eruditia celui ce scrie, dar este un neajuns pentru multi cititori cu calculatoare neadaptate acestor diacritice, astfel incat ei vad semne ciudate pe ecran in locul caracterelor “ă”, “î”, “ş”, “ţ” si “â”, cu variantele lor majuscule.
  Dovada ca si tu folosesti scrierea fara diacritice sta chiar in mesajul tau (tema: cauta!), iar remarca ta, adresata mie, este doar ca sa… dar mai bine ma abtin. Fii linistit, nu-s suparacios.

  PS. De ce oare nu prea cred ca in spatele nick-ului tau se ascunde un copilas?
  PPS. Scuza-mi cacofonia din titlu!

 9. Nea Ion Franaru, daca toti cei care avem alte puncte de vedere decat ale dumitale,
  suntem” femeile lui basescu”(in privinta mea chiar te inseli, nu sunt implicat politic,dar sunt un cetatean care are un punct de vedere.Deranjeaza?) atunci dumneata cine esti ?
  Sub anonimatul de ” Ion Franaru” poti jigni cat doresti.
  Daca atata poti, atata faci.
  In rest, numai bine………….

 10. Rusine, domnule Franaru, pentru comportamentul dvs. Are dreptate Gigi. Cine iti da dreptul sa ne jignesti pe noi care simpatizam Guvernul… Dupa elevul ala impertinent, mai lipsea unul ca dta sa ne persifleze.

 11. mike, esti cel mai tare! detii adevarul absolut… care e reteta? ca sa nu mai bajguim nici noi atata prin viata?! dar si teculescu e tare, sau staff-ul lui de la cancelarie care ii scrie comunicatele…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.