Temerile PDL privind fraudarea referendumului

6

Reprezentanţii PDL reclamă renunţarea la anumite măsuri de securitate în desfăşurarea referendumului. Democrat liberalii atrag atenţia că prin înlăturarea prevederilor privind numărul ştampilelor, forma sigiliului şi consemnarea separată a voturilor de pe listele suplimentare, se creează posibilitatea fraudării rezultatului scrutinului de duminică.
Preşedintele PDL Ialomiţa, Marinică Cazacu, a declarat într-o conferinţă de presă că la nivelul judeţului se desfăşoară o adevărată campanie privind utilizarea urnei mobile: “se urmareste o frauda masiva. Membrii PSD, in toate localitatile judetului Ialomita, si va pot da exemplul de la Ciochina, merg si completeaza cereri pentru urna mobila”.
Urna mobilă se deplasează la domiciliul solicitantului doar în baza unei cereri a acestuia, adresată în ziua referendumului preşedintelui circumscripţiei electorale.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Doi infractori striga Hotii!!!Cand in curtea lui ,unii evazionau la greu statul cu trafic de motorina Cazacu nu era asa vigilent sa strige Hotii!!!Ala micu cu privire de vitel a fost condamnat pt fals!!!Astia doi infractori reprezinta pdl ialomita?Atunci HUUUUOOO PDL!!!Jooss smintitul securist Basescu!!!La puscarie cu Base si mafia pdlista!!!

  2. Huuuooo Puscariabililor!!!!Demisia Teculescule….esti o mizerie…asta nu i lupta politica baiete…e infractiune de calomnie ce rahat papati voi cu fraudarea.Rusine sa va fie HOOTILOR!!!!Tusea si Junghiul tipa Hotii!!!

  3. danut decat sa mergi la vot mai bine mergi la balamuc ,Ce furaciuni ai facut tu si aia nu te lasa in pace de esti asa pornit inpotriva lor? Si ce crezi tu ca o sa faca golani aia doi sa ne fie noua mai bine?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.