Tenismenii slobozeni au încheiat onorabil anul sportiv 2011

1

La ultimul turneu al anului trecut, care s-a desfăşurat la Brăila, sportivii de la TENIS CON şi CSS Slobozia s-au clasat în primele locuri la categoriile de vârstă 12 şi 14 ani, fete şi băieţi.
Alexia Gîndac a obţinut locul 2 la categoria 12 ani, la fel ca şi Irina Niţu, dar la 14 ani, care a fost nevoită să se retragă din finală din cauza unei accidentări la spate.
Cele mai bune rezultate le-au obţinut Cristian Andreescu de la CSS Slobozia, adjudecându-şi primul loc la 12 ani şi Sorin Iordache, de la Tenis Con Slobozia, care a câştigat finala la categoria 14 ani.
Turneul de la Brăila a fost de categoria întâi, de 500 puncte, şi s-a bucurat de o participare relativ bună, din punct de vedere valoric al competitorilor.
Anul 2012 începe în forţă pentru tenisul de câmp slobozean, urmând ca în ianuarie să se desfăşoare Campionatele Naţionale de iarnă la 12 ani, urmate apoi de Naţionalele de 14 ani. La ambele competiţii juniorii din municipiul reşedinţă de judeţ pornesc cu şanse reale de a ocupa cele mei bune clasări.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.