Total Ignore

5
Primăriile din Ialomiţa au ignorat posibilitatea de a solicita un împrumut de la Ministerul de Finanţe pentru plata datoriilor către mediul privat.
Din cele 60 de consilii locale din judeţ, doar executivul din Gheorghe Doja a apelat la ajutorul statului şi a cerut 380 de milioane de lei vechi. Împrumutul este în evaluare iar unitatea administrativ teritorială are obligaţia de a întocmi documentaţia necesară unui aviz al Comisieide Autorizare a Împrumuturilor Locale.
Posibilitatea de a accesa Ordonanţa privind reducerea unor arierate din economie a fost  ignorată la nivel naţional. Până la 30 noiembrie, termenul de transmitere a solicitărilor, ministerul de finanţe a primit numai 29 de cereri de împrumut financiar, în valoare totală de peste 400 de miliarde de lei vechi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Bai (beep), poza reprezinta o doamna strambandu-se si probabil ca felix, senatorul ce-i reprezinta pe votantii sai in Parlament din Paste in Craciun, a platit bani grei pentru ea. D-aia n-au dorit bani primarii, ca sa achite datoriile catre mediul privat? Infantila chestie, mai scormoneste, gunoierule!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.