Trecerea spitalului de urgenţe în administraţia consiliului judeţean se lasă cu demisii

2
Doctorul Mihaela Isvoranu pleacă din spital pentru că i s-a cerut demisia din funcţia de diretor medical. Vineri după amiază, la conducerea spitalului a fost numit medicul Vasile Olaru iar medicul Horia Pârgă a fost trecut pe funcţia de director medical, ocupată de numai o lună de Mihaela Isvoranu. Doctoriţa consideră că astfel, în activitatea spitalului  s-a făcut o imixtine politică.
Medicul Mihaela Isvoranu spune că plecarea ei din spitalul judeţean confirmă şi o carenţă a colectivului de medici de la Slobozia, cu nimic mai presus de interesele personale şi de imagine ale politicienilor. În ultima lună, din spitalul judeţean de urgenţe au plecat 5 medici.
Contactat de Radio CAMPUS, actualul manager al spitalului judeţean din Slobozia spune că medicul Mihaela Isvoranu era incompatibilă cu funcţia de director medical. În ceea ce priveşte plecarea din spital şi posibila declasare a spitalului de urgenţe prin lipsa unui medic specialist pentru investigaţiile tomografice, medicul Vasile Olaru spune că se va găsi o soluţie, pentru că la acest moment funcţionează o piaţă extinsă a muncii.
Printre primele demersuri ale actualului manager se numără renegocierea numărului de internări la spitalul judeţean de urgenţe din Slobozia. Medicul Vasile Olaru spune că decontarile făcute de Casa de Sănătate sunt pentru 1.500 de pacienţi trataţi în spital iar media internărilor lunare este de 2.000.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Pai sigur schimbarile sant politice !A se vadea numirea in functia de dir ec a doamnei Tenea!Iar doctorul Olaru nu se teme de plecarea medicilor.E suficient ca ramane el si juristul Zamfir ca afacerile sa mearga sa recupereze banii .

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.