Trenurile pe ruta Slobozia-Ţăndărei vor fi anulate

2

trenulet

Gara Slobozia Veche va fi curând istorie, deşi se investesc bani grei pentru modernizarea acesteia.
De la 21 iunie, toate trenurile de pe ruta Slobozia –Ţăndărei vor fi anulate din cauza pierderilor înregistrate de Societatea Naţională de Transporturi Feroviare de călători, anul trecut.
Decizia ministrului transporturilor a fost atacată de deputatul PSD Marian Neacşu, în opinia căruia restructurarea drastică a curselor feroviare va determina şomajul în 50 de familii de ceferişti, abandonul şcolar al elevilor care fac naveta cu trenul şi distrugerea căii feroviare prin furtul componentelor metalice.
În contra argument, ministrul Relu Fenechiu afirmă că trenurile din secţia Slobozia-Ţăndărei au cauzat pierderi financiare de peste 300 de mii de lei pe lună în 2012, iar singura soluţie pentru menţinerea acestor curse de călători este ca autorităţile administraţiei publice locale să furnizeze fondurile necesare pentru cheltuielile implicate de transportul navetiştilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Sa iti fie rusine Fenechiu ! V-ati vazut la putere si gata,sunteti smecheri ! Nu uita,roata se invarte si o sa ajungeti iar la mana noastra !

  2. Cea mai mare hotie a anului 2013 – CFR isi anuleaza trenurile, iar privatii vin cu numar dublu de trenuri, si fac profit !!!
    Ghici cine este nasul directorului, pus de Fenechiu la CFR Calatori?
    E patronul de la o firma privata de transport pe calea ferata

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.