Trofeul Tineretii Amara 2008 a plecat la Craiova

2
Castigatorul celei de-a 41-a editie este Alin Vaduva care a participat trei ani la rand la festival, obtinand de fiecare data cate un premiu.
Compozitorul Horia Moculescu, in calitate de presedinte al juriului, apreciaza ca trofeul este pe maini bune:
audio-moculescu
Alin Vaduva a castigat in 2006 premiul de popularitate, anul trecut premiul special Serban Georgescu iar in acest an a reusit sa-si adjudece Trofeul.  
audio-alin-vaduva-1

Daca inainte de Gala Laureatilor, Alin a facut bai de namol la Amara, acum se pregateste pentru marea semifinala de la Cerbul de Aur.
audio-alin-vaduva-2
 Alin Vaduva reuseste performanta de a avea 4 prezente la Amara pentru ca la anul va deschide seria recitalurilor in calitate de castigator al trofeului. Conform regulamentului un concurent are dreptul la trei participari in festival. Dupa adjudecarea trofeului, castigatorii nu mai pot reveni in calitate de concurenti ci  doar ca invitati in recital.

Clementina Tudor

2 comentarii

  1. buna alin si felicitari pt k ai luat trofeul . te felicit mult pe tema asta si iti doresc bafta in continuare. si sper sa ajung si eu candva concurenta la amara si cine stie poate o sa cantam impreuna. pwp !

    andreea

  2. felicitari alin pt trofeu>:D … stiu k ai kntat sooperb si k ai o voce extraordinara … meritai din plin sa kstigi:> … multa multa bafta in continuare … sunt sigura k o sa ajungi departe:> … pupici:*:*:*

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.