Un consilier local din Perieţi a fost declarat incompatibil

4

perietiUn consilier local din Perieţi a fost găsit incompatibil de ANI.
Agenţia Naţională de Integritate a stabilit că Dumitru Obeală exercită concomitent cu mandatul de consilier local şi o funcţie contractuală de execuţie în cadrul Serviciului Public de Alimentare cu Apă al comunei Perieţi.
Dumitru Obeală a încălcat astfel dispoziţiile articolului 88 potrivit cărora funcţia de consilier local este incompatibilă cu calitatea de angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al Consiliului Local.
Persoana faţă de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii sau încetării de drept a mandatului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. lumea vorbeste in satul fundata ca urmeaza radu viorel .Pe Obeala il cunoaste toata fundata ca vindea motorina primariei prin sat impreuna cu Gica Gaozea si bea cu orele la Severica la carciuma.Chiar doamna primar le mai atragea atentia !

  2. Bai oameni buni dar voi crede-ti ca o lege este data ca sa fie incalcata!! E incompatibil a incalcat dispozitiile articolului 88 si gata, trebuie destituit.Asta-i legea d-nu “eu zice ca” nu mana lu Parvu.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.