Un feteştean a fost prins de poliţişti cu portbagajul plin de scrumbie

0

Poliţia Oraşului Ţăndărei a organizat un filtru pe Drumul Naţional 2A, în zona Chirana, în care a fost oprit pentru control un autoturism înmatriculat în judeţul Ialomiţa, la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani din municipiul Feteşti.

Cu ocazia controlului autoturismului cu care bărbatul se deplasa, poliţiştii au identificat în portbagaj, o setcă monofilament şi 40 de kg peşte specia scrumbie.

Totodată, în cadrul audierilor, s-a stabilit că bărbatul, însoţit de un prieten, s-a deplasat pe Fluviul Dunărea, în zona Berteşti, judeţul Brăila, la pescuit, deşi nu este autorizat în acest sens,  şi intenţiona să vândă peştele pe raza municipiului Feteşti.

Întreaga cantitate de peşte a fost confiscată şi examinată de către specialiştii din cadrul Autorităţii Naţională Sanitar – Veterinară pentru Siguranţa Alimentelor, care au procedat la distrugerea acesteia.

Feteşteanul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de deţinere şi transport fără documente legale a peştelui şi pentru deţinerea si utilizarea uneltelor de plasă monofilament.

Clementina Tudor, Radio Campus

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.