Un pieton şi 3 tineri răniţi în două accidente rutiere

0

jjj3 tineri din Movila au ajuns azi noapte la spital după ce s-au răsturnat cu maşina. În jurul orei 1 şi 30 de minute, şoferul de 20 de ani, a ieşit la plimbare  pe DJ 212, spre Feteşti, şi din cauza vitezei a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.
Urmare a producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a doi pasageri ai acestuia, o fată de 16 ani şi un tânăr de 19 ani, ambii din Movila.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Un alt accident s-a petrecut marţi seară în afara localităţii Giurgeni.
În jurul orei 19:30, Poliţia a fost sesizată că pe Drumul Naţional 2A un bucureştean de 43 de ani, care se deplasa spre Ţăndărei, a acroşat cu oglinda exterioară un pieton care circula pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, un bărbat de 50 de ani, din comuna Gura Ialomiţei, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.
Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negativ pentru primul şi de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul accidentat.     

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.