Un tânăr de 21 de ani din Slobozia a dispărut de acasă de săptămâna trecută

0

DAMIAN MARIUS VALER a plecat de la domiciliu la volanul autoturismului tatălui său marca Dacia Break culoare bleu sidef. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în ziua dispariţiei acesta a purtat o discuţie telefonică cu un prieten, căruia i-a spus că se află în staţiunea Mamaia, judeţul Constanta, la intrare într-o discotecă, însoţit de o fată, fără a mai oferi alte amănunte. De la acea data nu a mai putut fi contactat, având telefonul închis.
Semnalmentele băiatului sunt: înălţime 1,80 m, greutate 76 kg, constituţie atletică, ten deschis, faţa ovală, ochii căprui, păr negru, tuns scurt.
Ca semne particulare, prezintă un tatuaj în zona pieptului pe partea stângă reprezentând o frunză şi o cicatrice de aproximativ 2 cm în zona frunţii. De asemenea, poartă un cercel în urechea stângă.
La data dispariţiei purta pantaloni trei sferturi de culoare bleumarin, tricou de culoare crem cu dungi verticale în zona pieptului de culoare verde, iar în picioare pantofi sport de culoare albă.
Cei care pot oferi relaţii cu privire la persoana dispărută sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă – 112.

Elena Marin

 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.