Unirea Urzicen: program de foc

0

Ameninţată din ce în ce mai serios de fantoma retrogradării, Unirea Urziceni are parte de un program infernal în următoarele patru etape. Partidele, comprimate în mai puţin de două săptămâni, vor aduce în faţa vicecampionilor doar echipe din prima jumătate a clasamentului.
Seria începe chiar de ziua păcălelilor, când echipa antrenată de Marian Pană se va deplasa la Vaslui pentru partida programată cu începere de la ora şaptesprezece, şi continuă marţi cinci aprilie de la ora douăzeci cu un alt meci jucat în deplasare contra Stelei. În etapa a douăzeci şi cincea la Urziceni vine liderul actual al clasamentului, Oţelul Galaţi, pentru o partidă care se va juca sâmbătă, nouă aprilie, de la ora cincisprezece. Şirul meciurilor şoc se va încheia pentru elevii lui Marian Pană în zi de marţi, doisprezece aprilie, odată cu disputa din ,,Şoseaua Ştefan Cel Mare’’ de la ora paisprezece.
Înaintea disputării următoarelor patru runde din Liga 1, echipa din Urziceni ocupă penultima poziţie a clasamentului, cu doar nouăsprezece puncte.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.