Unirea Urziceni amendată de UEFA

0

Comisia de disciplină a UEFA a decis aseară să penalizeze clubul de fotbal Unirea Urziceni, cu o amendă de 8.000 de euro, pentru ceea ce a considerat a fi ,,deficienţe organizatorice’’. Decizia a fost luată în urma raportului întocmit de observatorul forului fotbalistic european, prezent la ultimul meci pe care Unirea l-a disputat în Liga Campionilor, contra scoţienilor de la Glasgow Rangers. Gazdelor   le-a fost imputat modul în care s-a făcut accesul publicului pe stadionul ,,Steaua’’.

În acelaşi timp, clubul scoţian a fost penalizat cu 20.000 de euro, pentru comportamentul suporterilor prezenţi la partidă şi obligat să suporte costurile reparaţiilor care vor trebui efectuate, după ce în peluza alocată oaspeţilor au fost deteriorate scaunele.

Cele două cluburi au la dispoziţie trei zile pentru a face apel la decizia comisiei de disciplină a UEFA.

Reamintim faptul că, în pauza ultimului meci jucat de Unirea Urziceni în Liga Campionilor, între fanii scoţieni şi stewarzi a izbucnit un conflict, suporterii veniţi de la Glasgow aruncând cu scaune în direcţia forţelor de ordine. După câteva minute, stewarzii au reuşit să-i calmeze pe susţinătorii echipei vizitatoare.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.