Unirea Urziceni ocupă locul întâi în topul datornicilor din judeţ

2

La 31 octombrie, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa a publicat pe situl ANAF peste 2000 de agenţi economici care figurau cu obligaţii restante la bugetul general consolidat la finele trimestrului III 2011.
Datoriile restante la bugetul general consolidate la data de 30 septembrie însumează 70,44 milioane de lei.
Cei mai mulţi contribuabili cu datorii sunt la Administraţia Finanţelor Publice din Slobozia, în număr de 1.295.
Primii doi mari datornici la bugetul general consolidat sunt Asociaţia F.C. Unirea Urziceni cu o datorie totală de 24,86 milioane de lei, care se află în executare silită cu solicitarea deschiderea procedurii de insolvenţă şi Clubul Sportiv Unirea Urziceni cu o creanţă de 1,03 milioane de lei, de asemenea în executare silită, dar cu o cesiune de TVA în valoare de un million de lei.
În top 5 datornici urmează S.C. Melany SRL Slobozia, cu o datorie de aproape două milioane de lei şi în executare silită, S.C. Romatech Group SRL cu 1,53 milioane lei restanţe la stat, firmă care beneficiază de suspendarea executării silite prin poprire bancară şi S.C. Total Cereal Impex S.R.L. cu o restanţă la bugetul general consolidat de 1,51 milioane lei, pentru care s-a solicitat deschiderea procedurii de insolvenţă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.