Unirea Urziceni pune mâine în vânzare abonamentele pentru viitorul sezon al Ligii 1

1
Acestea sunt disponibile la preţuri de 20  de lei pentru peluze, 100 de lei pentru tribunele 1 şi 2 şi 250 de lei pentru tribuna ,,zero’’ şi vor fi eliberate pe baza unui act de identtitate valabil.
Abonamentele vor asigura accesul la toate cele şaptesprezece meciuri pe care vicecampioana le va juca pe teren propriu în Liga 1. Deşi oficialii clubului nu au făcut precizări suplimentare în acest sens, este de aşteptat ca abonaţii clubului să se bucure şi în sezonul viitor de facilităţi la achiziţionarea biletelor pentru meciurile din competiţiile europene intercluburi.
Programul casei speciale pe care o au la dispoziţie fanii Unirii Urziceni pentru a intra în posesia abonamentelor este de luni până vineri între orele 9,00 şi 17,00 şi sâmbăta între orele 9,00 şi 12,00. Posesorii de abonamente emise pentru sezonul trecut şi care doresc să-şi păstreze locurile respective au la dispoziţie doar zece zile pentru a-şi reînnoi permisele de acces pe stadionul ,,Tineretului’’ din Urziceni.
Primul meci din ediţia 2010 -2011 a Ligii 1 va avea loc la Urziceni la începutul lunii viitoare când Unirea va întâlni Rapid Bucureşti, ziua şi ora exacte de desfăşurare a derby-ului etapei a doua urmând să fie anunţate după desfăşurarea rundei inaugurale.
Robert-Viorel Dincă

1 comentariu

  1. maine adica pe 07.07.2010 ?
    nu te supara dar nu e nici o data calendaristica iar din “Articolul a fost în marți, 6 iulie 2010” se intelege ca undeva e o eroare… macar una.
    msi.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.