Unirea Urziceni strigă adunarea pentru noul sezon

0
Petre Marin a semnat aseară contractul care îl leagă de Unirea Urziceni pentru următorii doi ani. Contractul intră în vigoare la 1 iulie, astfel că ex-stelistul va putea asigura flancul stâng al defensivei vicecampioanei chiar în meciul de debut în noul sezon.
Până la finele săptămânii în curs se aşteaptă şi perfectarea celui de-al doilea transfer al Unirii. Adrian Neaga nu şi-a mai prelungit contractul cu Neftci Baku şi, la insistenţele lui Mihai Stoica, a acceptat ,,buletinul de Urziceni’’ pentru următoarele două sezoane.
Petre Marin şi Adrian Neaga vor fi prezenţi mâine dimineaţă la Institutul de Medicină Sportivă din Bucureşti, pentru vizita medicală, iar la ora 18,00 vor efectua primul antrenament în tricoul Unirii, în cantonamentul de la Urziceni.
Ultima noutate din lotul Unirii este francezul Maurice Junior Dale, atacant de careu provenit de la echipa Arles-Avignon, nou promovată în prima ligă franceză. Jucătorul de culoare a fost coleg cu Daniel Niculae la Auxerre şi a ajuns la Urziceni adus de managerul general al clubului ialomiţean. Mihai Stoica ar fi dorit să-l aducă ,,la pachet’’ cu Dale şi pe Deme N’ Diaye un mijlocaş ofensiv considerat ideal pentru schema de joc a vicecampioanei. Din păcate, Unirea a ratat startul şi jucătorul a fost acontat de Olympique Marseille. În schimb, Mihai Stoica a anunţat că mai pregăteşte un transfer surpriză, până la debutul în noul sezon competiţional. Maurice Junior Dale este considerat soluţia optimă pentru înlocuirea lui Marius Bilaşco, pentru care există o ofertă de nerefuzat din Emiratele Arabe Unite.
Amicale de lux pentu Unirea
Oficialii Unirii Urziceni au stabilit programul amicalelor din cantonamentul austriac, programat între 4 şi 16 iulie. Debutul în stagiul de pregătire din Austria va fi făcut pe 7 iulie, în compania slovacilor de la de la Koşiţe, urmat la două zile distanţă de meciul cu turcii de la Beşiktaş. Pe 11 iulie este programat amicalul contra grecilor de la AEK Atena, iar pe 13, Unirea joacă la Zaafelden cu Zamalek. Tradiţia se păstrează şi în 2010, astfel că ialomiţenii vor juca în ultimul meci pe pământ austriac împotriva scoţienilor de la Dundee United, pe 15 iulie.
Debutul stagiului de pregătire estival este programat la Poiana Braşov, între 21 -30 iunie.
Noile achiziţii vor fi prezentate într-o conferinţă de presă, programată mâine după amiază, imediat după primul antrenament al vicecampioanei, după revenirea din vacanţă.
Robert-Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.